Magazinul online www.maribelle.ro, detinut de Mazilu Elena Carmen PFA, colecteaza, utilizeaza si respecta confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal cu respectarea normelor si reglementarilor in vigoare privind protectia datelor, inclusiv Regulamentul General UE 2016 / 679 privind protectia datelor (“GDPR”).

Va prezentam mai jos felul in care colectam de la dvs, datele cu caracter personal pe care ni le comunicati prin intermediul site-ului Maribelle.ro, precum si modul in care le prelucram.

Potrivit normelor si reglementarilor in vigoare privind protectia datelor (“GDPR”) - datele cu caracter personal sunt definite ca orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Datele dvs. personale pe care le colectam si prelucram sunt: numele si prenumele persoanei, domiciliu (adresa postala pentru livrare), adresa de email, numar de telefon, coduri de identificare Client sau Partener /identificator online, date de facturare (in cazul finalizarii unei comenzi), informatii bancare (in cazul efectuarii unui retur sau ramburs de plata), cont social media, adresa IP, utilizarea UUIDS (unique identifiers provided by social logins).

Aceste date sunt colectate si procesate in relatia comerciala desfasurata si pentru care va exprimati  consimtamantul potrivit legislatiei in vigoare la momentul preluarii si colectarii datelor personale.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile(definite conform GDPR) si nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

Sunt colectate numai acele date personale minime necesare indeplinirii scopurilor si activitatilor realizate de acest magazine online.

Scopurile prelucarii datelor cu caracter personal furnizate de catre un “Partener” sau un “Client”, avute in vedere si urmarite sunt urmatoarele:

  • administrarea contului pe site-ul Maribelle.ro;
  • procesarea comenzilor
  • solutionarea cererilor privind indeplinirea unei comenzi;
  • procesarea platilor si/sau retururilor;
  • pastrarea relatiei cu partenerii contractuali;
  • optimizarea activitatii de marketing;
  • comunicari de marketing;
  • scopuri statistice;
  • furnizare feedback pentru serviciile oferite.

Putem prelucra date cu caracter personal pentru a va informa in legatura cu produse si servicii, oferte promotionale prin abonarea la newsletter, daca va exprimati acordul in acest sens. Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri directe de marketing numai cu consimtamantul dvs. si prin utilizarea canalelor de comunicare (email, sms, etc.) pe care le-ati indicat in momentul oferirii consimtamantului. Va puteti exprima oricand dreptul de retragere pentru utilizarea datelor in scop de marketing.

Clientul sau Partenerul www.maribelle.ro, prin transmiterea datelor cu caracter personal, declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse si arhivate in baza de date, exprimandu-si astfel un acord expres si neechivoc ca datele sale personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate conform scopurilor precizate mai sus.

In functie de activitatea si serviciul ales de Client sau Partener, respectiv a scopului colectarii datelor cu caracter personal, vom transmite datele dvs. tertilor sau autoritatilor, pentru indeplinirea scopurilor pe baza temeiurilor activitatilor de procesare. Potrivit Regulamentului “GDPR”, va informam ca putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ce va privesc, dupa cum urmeaza:

  • partenerilor comerciali pentru furnizarea produselor/serviciilor comandate;
  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plata/bancare;
  • furnizorilor de servicii de contabilitate si gestiunea comenzilor;
  • autoritatilor publice (catre Parchet, Politie, Instante Judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale in vigoare, la cererea expresa a acestora)

Prin completarea datelor dvs. personale in formularul de autentificare / creare de cont si de comanda declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.maribelle.ro, si va dati acordul ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Mazilu Elena Carmen PFA  in scopurile mentionate mai sus.

Va informam ca aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dvs. personale:

  • Dreptul la informare - sa fiti informat in ce fel colecatam, utilizam si prelucram datele dvs.
  • Dreptul de acces la date - puteti verifica, modifica, sterge datele personale din sectiunea Contul Meu. In cazul in care nu aveti cont de client, aveti dreptul de a obtine de la operator (la adresa de email: contact@maribelle.ro), in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.
  • Dreptul de opozitie - Aveti dreptul de a va opune in orice moment ca datele dvs. sa faca obiectul unei prelucrari.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate.
  • Dreptul de a va adresa justitiei in cazul in care considerati de cuviinta acest lucru.
  • Orice sesizare ce face obiectul acestor termeni si conditii va putea fi transmisa prin email la adresa: contact@maribelle.ro

Prin citirea prezentei sectiuni ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, specificate mai sus.

Orice Client sau Partener care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Pe baza unei cereri scrise, datata si semnata, expediata pe mail la adresa contact@maribelle.ro sau fizic la adresa Mazilu Elena Carmen PFA, cod postal 307375, Sanandrei / Timisoara, Str. Linistei nr. 19 va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile de mai sus.

Pentru orice fel de comunicari/solicitari/sesizari, va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@maribelle.ro sau sa ne sunati la telefon 0773.990.355

De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea ilicita a datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.


Produs adaugat in lista de dorinte