Definitii

VANZATOR:

Denumire: Mazilu Elena Carmen PFA

Adresa: Sanandrei, Str. Linistei nr.19, Cod postal 307375, judet Timis

Registrul Comertului: F35/998/2020,

Cod fiscal: 43253001

SITE: domeniu maribelle.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT reprezinta:

 • toate informatiile de pe acest site care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • e-mail-uri, newslettere si confirmari transmise catre Utilizatori (Clienti si Parteneri);
 • informatii legate de produse, servicii si tarife practicate;

SERVICII reprezinta:

Comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale Site-ului, care acorda Clientilor si Partenerilor posibilitatea sa contracteze produse si servicii folosind mijloace electronice si mijloace de comunicare la distanta.

Servicii de consultanta, solicitate si tratate individual, prin abordare specifica fiecarui client.

UTILIZATOR - Persoana care are sau obtine acces la Continut, ulterior crearii Contului pe site.

CLIENT = CUMPARATOR- Persoana care achizitioneaza produse sau servicii prin intermediul acestui site.

PARTENER - Persoana fizica sau juridica care furnizeaza produse sau servicii prin intermediul site-ului, in baza unui acord de parteneriat.

COMANDA - Document electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia de cumparare de Produse si Servicii de pe Site.

COMUNICARI COMERCIALE - Orice tip de mesaj trimis (e-mail / SMS / telefonic ) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse, la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii prezente pe site.

CONTRACT la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, prin utilizarea unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;

DATE CU CARACTER PERSONAL - Orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila, in principiu, reprezinta date personale: numele si prenumele persoanei, domiciliu, adresa de email, CNP-ul, numarul de telefon, coduri de identificare client/identificator online, date de localizare, etc;

NEWSLETTER - Mijloc de informare periodic asupra produselor, serviciilor si promotiilor;

TRANZACTIE - Incasarea sau rambursarea unei sume ca urmare a vanzarii unui produs / serviciu catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de Vanzator sau prin transfer bancar.

Termeni Generali

Clientul, prin inregistrarea sa pe acest site si prin datele furnizate de el in acest sens, este de acord ca datele sale sa fie folosite pentru scopurile asupra carora s-a inregistrat, dupa caz, precum: intocmirea listei de produse favorite, abonarea la newsletter, achizitionarea de produse, intocmirea facturii legale, expedierea marfii si plata facturii.

Prin adăugarea în coș a unor produse și parcurgerea pașilor pentru finalizarea comenzii,

Clientul își exprimă decizia de cumpărare și obligația de plată, funcție de modalitatea de plată aleasă. Finalizarea comenzii este confirmarea finală și este echivalentul semnăturii contractuale.

Furnizarea serviciilor sau a produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare si validare cerute pe site.

La inregistrare, Clientul se obliga sa furnizeze corect numele, adresa si alte informatii necesare in vederea operarii comenzilor plasate. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul din „Contul meu”.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acesteia. Vanzatorul nu este responsabil pentru incidentele survenite ca urmare a neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Deoarece sectiunea Termeni si Conditii poate fi supusa in timp unor modificari, Clientul este responsabil de monitorizarea sectiunii actualizate la momentul plasarii unei comenzi.

Daca Utilizatorul/ Clientul nu doreste sa mai primeasca Newslettere sau comunicari periodice din partea site-ului poate solicita dezabonarea, prin accesarea link-ului din partea de jos a comunicarilor transmise pe mail.

Utilizatorul/Clientul, are dreptul sa solicite actualizarea sau stergerea datelor sale personale prelucrate in scop comercial in baza contractului agreat de parti, prin formularea unei cereri la adresa contact@maribelle.ro.

Dreptul de proprietate

Continutul acestui site - incluzand logo, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini,  texte prezentate pe Site, sunt proprietatea Vanzatorului si nu pot fi folosite decat cu acordul expres al acestuia.

Utilizatorilor/ Clientilor nu le este permisa copierea, reproducerea, descarcarea, transferul catre alte parti, publicarea in alt context decat cel original intentionat de Maribelle, decat cu acordul Vanzatorului.

Dacă proprietarul acestui continut ofera
unui terte persoane drept de folosire, aceasta va putea folosi strict pe perioada determinată și în scopul declarat informațiile de pe acest site. Vanzatorul își rezervă dreptul de a retrage oricând acest drept acordat, fără explicații detaliate, dacă consideră că felul în care sunt folosite elementele de proprietate intelectuală nu îi servesc interesele sau ii poate aduce prejudicii.

Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@maribelle.ro

Dreptul de selectare a Clientilor/ Partenerilor

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a limita accesul la servicii si de a refuza colaborarea, respectiv vanzarea catre Utilizatori (Clienti sau Parteneri), in cazul in care acestia nu respecta regulamentul “Termeni si conditii”, sau nu isi onoreaza angajamentele.

Ne rezervam dreptul de a selecta acei clienti, furnizori sau producatori care sunt aliniati cu valorile si crezurile noastre.

Inregistrare ca Partener Maribelle

Partenerii Maribelle sunt furnizorii de produse si servicii selectate pentru a fi comercializate prin intermediul site-ului Maribelle.

Toti partenerii Maribelle sunt atent selectati, verificati si monitorizati, pentru a putea asigura un standard superior de calitate.

Pentru a va inscrie ca partener Maribelle, va invitam sa ne scrieti pe adresa contact@maribelle.ro sau sa ne sunati la telefon 0773.990.355.

Efectuarea Comenzilor

    Efectuarea Comenzilor
•    Vizitati categoriile din meniu pentru a va face o imagine completa asupra produselor disponibile sau folositi bara de cautare situata in partea de sus a paginii pentru a cauta produsul dorit.

Puteti plasa o comanda ca Oaspete sau puteti inregistra un cont de Client. Inregistrarea contului de client va aduce urmatoarele avantaje:
- Puteti salva o lista cu produse favorite, pentru planificarea viitoarelor cumparaturi
- Se salveaza adresa de livrare si de facturare si nu mai este necesara introducerea lor la plasarea urmatoarelor comenzi
- Veti fi instiintat imediat de statusul comenzii
- Aveti acces la situatia cu istoricul comenzilor
- Va puteti abona la newsletter pentru a afla ultimele noutati si oferte disponibile.

•    Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”
 
•    Verificati comanda


Dupa adaugarea fiecarui produs, veti fi automat directionat catre cosul de cumparaturi, pentru a vedea lista produselor selectate, puteti actualiza cantitatea sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Atunci cand sunt oferte pe site, puteti aplica codul de voucher in campul desemnat.
 
•    Detalii de facturare si livrare comanda
 
Dupa adaugarea produselor dorite in cos, selectati detaliile de facturare, metoda de plata dorita(transfer bancar, plata online cu cardul sau ramburs) si modalitatea de livrare (curier sau livrare personalizata).

Daca ati optat pentru plata cu cardul, veti fi redirectionat catre modulul de plata sigura, pentru efectuarea platii.

Daca optati pentru livrare personalizata, vom reveni catre dvs. telefonic sau pe mail pentru a alege impreuna cea mai avantajoasa metoda de livrare.

•    Finalizarea comenzii

Pentru finalizarea comenzii este necesar sa cititi si sa va dati acceptul prin bifare pentru “Termeni si conditii”.

•    Lasati un mesaj

Ne puteti lasa un mesaj la plasarea comenzii cu privire la orice informatii considerati ca sunt relevante pentru procesarea corespunzatoare a comenzii dvs.,in campul text special alocat.

•    Confirmarea comenzii

Apasati butonul “Confirm comanda” si in scurt timp veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Important: Veti primi pe mail o Factura Proforma generata automat de sistem. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca unele reduceri sau costuri suplimentare nu vor aparea pe factura ci veti fi contactat telefonic sau pe mail pentru clarificarea oricaror modificari/erori de sistem inainte de emiterea facturii fiscale care va insoti livrarea comenzii dvs. In calitate de cumparator(Client), aveti dreptul de a accepta sau refuza recalcularea comenzii conform termenilor si conditiilor de livrare.

Vor fi declarate invalide comenzile facute în următoarele situatii:
- datele de contact sunt incomplete sau eronate și cumpărătorul refuză să le furnizeze, sau nu poate fi contactat.
- cardul a fost refuzat la plată și nu a fost repetată plata cu un card acceptat; cumparatorul nu a facut dovada platii in cazul optiunii de plata prin virament bancar.
- cumpărătorul nu furnizeaza in timp util informatiile necesare sau nu confirma termenii de facturare si livrare recalculati in cazul unor erori de sistem.

Modificare sau Anulare comanda de catre CLIENT:
Clientul poate solicita modificarea comenzii plasate, dupa cum urmeaza:
•    solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail pe contact@maribelle.ro, cu mentionarea numarului comenzii;
•    anunta Vanzatorul ca renunta la un produs inainte de pregatirea si expedierea comenzii;
•    anunta Vanzatorul ca suplimenteaza cantitatea dintr-un produs existent intr-o comanda, inainte de pregatirea si expedierea comenzii;
•    solicita modificarea adresei de livrare, inainte de pregatirea si expedierea comenzii;
•    anuleaza comanda inainte de expedierea acesteia folosind butonul "Anuleaza comanda" din Contul Meu sau prin transmiterea unei solicitari pe mail contact@maribelle.ro, mentionand numarul comenzii si motivul anularii. 
•    Interval orar pentru asistenta /modificari/anulari comenzi: Luni-Vineri: 8:00-16:30

     

      Anularea si modificarea Comenzii de catre VANZATOR:

      Vanzatorul poate anula o comanda plasata de Client, in urmatoarele situatii:
•    Nu a fost validata tranzactia online sau cardul/contul clientului;
•    Datele de factura sau livrare sunt incomplete sau incorecte;
•    Nu a putut fi efectuata livrarea din culpa Clientului;
•    Plasarea de comenzi succesive si renuntarea nejustificata la acestea;
•    Comportament tendentios sau atitudine ostila din partea Clientului;
•    Vanzatorul nu poate garanta posibilitatea de modificare a comenzii, in cazul in care plata a fost efectuata online.
•    Comenzile telefonice reprezinta o optiune doar pentru Clientii care au un istoric de colaborare de minim 5 comenzi fara incidente cu site-ul Maribelle.

Produse indisponibile

Produsele, serviciile si promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

În cazul în care un produs comandat și plătit, nu mai poate fi livrat de Vânzător, acesta va informa Clientul, si va restitui in 5 zile lucratoare contravaloarea bunului nelivrat în contul indicat de Cumpărător, sau părțile pot decide asupra unui termen de livrare în care produsul comandat va fi din nou disponibil. Cumparatorul poate de asemenea opta ca să folosească banii virați pentru achiziția altor produse disponibile.

Facturare si Plata

Facturarea produselor achizitionate se face in LEI, folosind informatiile furnizate de Client in formularul de inregistrare. Vanzatorul nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru facturare.

Factura primita pe mail la momentul plasarii comenzii este generat automat de sistem, fiind o factura proforma, nu reprezinta factura fiscala, care va fi emisa la momentul expedierii produselor catre Client.

Plata produselor sau serviciilor achizitionate se poate face prin urmatoarele metode de plata: online cu cardul, prin transfer bancar sau la livrare catre curier in numerar.

Daca optati pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, plata se va realiza prin solutii integrate si sigure, prin intermediul furnizorului Euplatesc.ro. Sunt acceptate toate tipurile de carduri VISA si MasterCard. Pentru procesarea platii online cu cardul, veti fi directionati catre pagina securizata www.euplatesc.ro, verificati totalul de plata si completati campurile solicitate, apoi apasati butonul ‘Plateste online’ pentru finalizarea platii. Dupa validarea tranzactiei, veti fi automat redirectionat catre site. In acest moment plata a fost realizata iar tranzactia este finalizata cu succes.

Nu vom solicita si nu vom stoca nici un fel de informatii referitoare la cardurile bancare ale Clientilor, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

In cazul in care Clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, acesta are posibilitatea sa opteze pentru efectuarea de cumparaturi de aceeasi valoare sau sa i se returneze suma achitata, aceasta fiind rambursata in termen de maxim 10 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostiinta de acest fapt.

Politica de livrare si retur

Maribelle.ro comercializeaza produse de la diversi furnizori parteneri, ceea ce inseamna ca produsele comandate de dvs. pe site vor fi expediate de catre parteneri, din mai multe locatii, in functie de categoriile de produse comandate. Costul si conditiile de livrare sunt afisate pe pagina produsului.

Daca intr-o comanda aveti produse din diverse categorii, acestea vor fi livrate separat catre curierii cu care avem contract, ceea ce poate mari costul livrarii. Daca timpul va permite sa asteptati cateva zile in plus, putem gasi impreuna o solutie cat mai avantajoasa pentru livrare.

De asemenea, in cazul platii la livrare, pe factura fiscala se aplica costul de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei. Daca plata a fost efectuata online la plasarea comenzii, aceasta taxa nu se aplica.

Verificarea si receptia coletelor

Important! Va rugam sa verificati integritatea coletelor si a marfii în momentul preluării lor de la curier. Aveti dreptul de a refuza coletele care prezinta urme de lovituri, deteriorare sau deschidere, ce au putut surveni in timpul transportului. Curierul nu mai poate fi tras la răspundere după semnarea de bună primire a coletului. In cazul refuzului de primire a coletelor deteriorate, nu trebuie sa efectuati plata ramburs. De asemenea, va rugam sa ne instiintati in cel mai scurt timp de motivele care au stat la baza refuzului, pentru a va retrimite marfa comandata sau a va returna contravaloarea acesteia.

Constatari dupa receptia marfii:

In cazul in care exista diferente intre produsele si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica Vanzatorul in maximum 48 de ore de la receptia coletului, telefonic sau prin e-mail catre adresa contact@maribelle.ro, mentionand numarul comenzii, diferentele constatate, explicatii si fotografii doveditoare.

Returul produselor comandate:

Daca ati comandat unul sau mai multe produse care nu corespund asteptarilor dvs, aveti urmatoarele optiuni:

-Returnarea produsului, cu plata costului de transport retur

-Inlocuirea produsului cu altul de aceeasi valoare, la proxima comanda, pentru anumite categorii de produse. 

Potrivit OUG nr 34/2014, aveti dreptul sa returnati unul sau mai multe produse achizitionate în termen de maxim 14 zile de la ziua în care ati intrat in in posesia bunurilor.

In aceasta situatie, va fi necesar sa completati formularul de retur (vedeti un model aici), pe care va rugam sa ni-l transmiteti pe adresa contact@maribelle.ro. Costurile de transport retur al produselor vor fi suportate de dvs.

Vom rambursa suma aferenta produsului returnat in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii dvs. si primirea produsului returnat.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

- pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
- pentru Comenzile achitate cu Ramburs/iTransfer/ Card bancar- prin virament bancar;

Costul de returnare al bunurilor vor fi suportate de catre dvs. iar bunurile vor fi ambalate astfel incat sa nu existe riscul deteriorarii si imprastierii accidentale la transport.

Puteti solicita inlocuirea sau returnarea bunurilor ce nu corespund comenzii dvs. (alt gramaj, alt produs decat cel comandat), care au fost expediate gresit din eroarea Vanzatorului, caz in care costurile de transport vor fi suportate de noi.

Nu se asigura dreptul de retragere pentru bunuri care au fost desigilate, deteriorate, respectiv alte bunuri care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

Responsabilitate

In cazul in care considerati ca un continut expediat catre dvs. de catre Maribelle, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati la adresa contact@maribelle.ro, in vederea solutionarii amiabile.

Inregistrarea pe site a unui cont de Client sau Partener, nu va confera dreptul de a descarca, modifica, copia, reproduce partial sau integral continutul, sau de a exploata orice continut in orice maniera, fara acordul prealabil scris al Maribelle.

Newsletter

In momentul in care Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Termeni si Conditii, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere periodice ce vor fi transmise prin e-mail, sms sau telefonic.

Prin intermediul Newsletter, sunt aduse la cunostinta Clientilor abonati, informatii privind produsele existente, lansarile de produse, campaniile si reducerile active, precum si articole relevante privind categoriile prezente pe site.

Renuntarea sau dezabonarea de la newsletter se poate face in orice moment, folosind legatura special creata pentru dezabonare, din partea de jos a oricarui newsletter primit.

Politica de confidentialitate

SITE-ul www.maribelle.ro, detinut de Mazilu Elena Carmen PFA, colecteaza, utilizeaza si respecta confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal cu respectarea normelor si reglementarilor in vigoare privind protectia datelor, inclusiv Regulamentul General UE 2016 / 679 privind protectia datelor (“GDPR”).

Va prezentam mai jos felul in care colectam de la dvs, datele cu caracter personal pe care ni le comunicati prin intermediul site-ului Maribelle.ro, precum si modul in care le prelucram.

Potrivit normelor si reglementarilor in vigoare privind protectia datelor (“GDPR”) - datele cu caracter personal sunt definite ca orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Datele dvs. personale pe care le colectam si prelucram sunt: numele si prenumele persoanei, domiciliu (adresa postala pentru livrare), adresa de email, numar de telefon, coduri de identificare Client sau Partener /identificator online, date de facturare (in cazul finalizarii unei comenzi), informatii bancare (in cazul efectuarii unui retur sau ramburs de plata), cont social media, adresa IP, utilizarea UUIDS (unique identifiers provided by social logins).

Aceste date sunt colectate si procesate in relatia comerciala desfasurata si pentru care va exprimati  consimtamantul potrivit legislatiei in vigoare la momentul preluarii si colectarii datelor personale.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile(definite conform GDPR) si nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

Sunt colectate numai acele date personale minime necesare indeplinirii scopurilor si activitatilor realizate de acest magazine online.

Scopurile prelucarii datelor cu caracter personal furnizate de catre un “Partener” sau un “Client”, avute in vedere si urmarite sunt urmatoarele:

 • administrarea contului pe site-ul Maribelle.ro;
 • procesarea comenzilor
 • solutionarea cererilor privind indeplinirea unei comenzi;
 • procesarea platilor si/sau retururilor;
 • pastrarea relatiei cu partenerii contractuali;
 • optimizarea activitatii de marketing;
 • comunicari de marketing;
 • scopuri statistice;
 • furnizare feedback pentru serviciile oferite.

Putem prelucra date cu caracter personal pentru a va informa in legatura cu produse si servicii, oferte promotionale prin abonarea la newsletter, daca va exprimati acordul in acest sens. Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri directe de marketing numai cu consimtamantul dvs. si prin utilizarea canalelor de comunicare (email, sms, etc.) pe care le-ati indicat in momentul oferirii consimtamantului. Va puteti exprima oricand dreptul de retragere pentru utilizarea datelor in scop de marketing.

Clientul sau Partenerul www.maribelle.ro , prin transmiterea datelor cu caracter personal, declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse si arhivate in baza de date, exprimandu-si astfel un acord expres si neechivoc ca datele sale personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate conform scopurilor precizate mai sus.

In functie de activitatea si serviciul ales de Client sau Partener, respectiv a scopului colectarii datelor cu caracter personal, vom transmite datele dvs. tertilor sau autoritatilor, pentru indeplinirea scopurilor pe baza temeiurilor activitatilor de procesare. Potrivit Regulamentului “GDPR”, va informam ca putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ce va privesc, dupa cum urmeaza:

 • partenerilor comerciali pentru furnizarea produselor/serviciilor comandate;
 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plata/bancare;
 • furnizorilor de servicii de contabilitate si gestiunea comenzilor;
 • autoritatilor publice (catre Parchet, Politie, Instante Judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale in vigoare, la cererea expresa a acestora)

Prin completarea datelor dvs. personale in formularul de autentificare / creare de cont si de comanda declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.maribelle.ro, si va dati acordul ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Mazilu Elena Carmen PFA  in scopurile mentionate mai sus.

Va informam ca aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dvs. personale:

·        Dreptul la informare - sa fiti informat in ce fel colecatam, utilizam si prelucram datele dvs.

·         Dreptul de acces la date - puteti verifica, modifica, sterge datele personale din sectiunea Contul Meu. In cazul in care nu aveti cont de client, aveti dreptul de a obtine de la operator (la adresa de email: contact@maribelle.ro), in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.

·        Dreptul de opozitie - Aveti dreptul de a va opune in orice moment ca datele dvs. sa faca obiectul unei prelucrari.

·    Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate.

·         Dreptul de a va adresa justitiei in cazul in care considerati de cuviinta acest lucru.

·       Orice sesizare ce face obiectul acestor termeni si conditii va putea fi transmisa prin email la adresa: contact@maribelle.ro.

Prin citirea prezentei sectiuni ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, specificate mai sus.

Orice Client sau Partener care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Pe baza unei cereri scrise, datata si semnata, expediata pe mail la adresa contact@maribelle.ro sau fizic la adresa Mazilu Elena Carmen PFA, cod postal 307375, Sanandrei / Timisoara, Str. Linistei nr. 19 va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile de mai sus.

Pentru orice fel de comunicari /solicitari/sesizari, va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@maribelle.ro sau sa ne sunati la telefon 0773.990.355

De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea ilicita a datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Politica de utilizare Cookie-uri

Politica cookie

La ce sunt folosite cookie-urile?

Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor, aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor Utilizatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumparaturi”.

Cookie-urile fac posibila recunoasterea terminalului Utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor acestuia.

Cookie-urile sunt folosite pentru următoarele scopuri:
- pentru functionarea site-ului,
- pentru analiza vizitatorilor,
- pentru publicitate.

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator si sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Un cookie este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

Nota: Cookie-ul nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului, nu contine programe software sau virusi. Atunci cand utilizatorul acceseaza un site web de pe un browser de navigare pe internet, site-ul web transmite informatii catre browser iar acesta creeaza un fisier text. De fiecare data cand utilizatorul acceseaza din nou respectivul site, browser-ul transmite acest fisier catre site-ul web.

In general rolul cookie-urilor este de a asigura o interactiune rapida si facila intre utilizatori si site-urile web. De asemenea cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii sa-si poate relua cu usurinta activitatile la urmatoarele accesari ale unui site web, vizitat anterior. Cookie-urile spun serverului care sunt paginile ce trebuie afisate utilizatorului, fara ca acesta sa fie nevoit sa-si aminteasca paginile in care a navigat sau sa navigheze in intreg site-ul de la inceput.

Tipuri de cookie-uri folosite pe platforma online maribelle.ro

Cookie-uri esentiale

Aceste cookies sunt necesare pentru functionarea site-ului web si nu pot fi dezactivate in sistemele noastre. In browser-ul pe care il folositi, puteti seta blocarea sau primirea unui avertisment in legatura cu aceste cookies, dar in acest caz, anumite parti ale site-ului pot sa nu functioneze.

Pentru a imbunatati experienta utilizatorilor folosim urmatoarele tehnologii:

1. Platforma PrestaShop

Platforma stocheaza date referitoare la utilizatori, folosite pentru conturile online create pe maribelle.ro, pentru plasarea si gestionarea de comenzi, pentru pastrarea cosurilor de cumparaturi pentru o anumita perioada de timp.

Mai multe informatii despre platforma OS puteti citi aici: https://www.prestashop.com

2. Google Analytics

Folosim Google Analytics pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile si aplicatiile noastre web. De exemplu, colectam detaliile precum sursa vizitei si numarul total de vizitatori pe site-ul si aplicatiile noastre. Acest lucru ne permite sa determinam eficienta campaniilor noastre de promovare si activitatea utilizatorilor pe site-urile si aplicatiile noastre.

Gasiti mai multe detalii despre politica de confidentialitate Google Analytics aici: https://support.google.com

Cum pot controla cookie-urile?

Browserul de navigare pe internet ofera posibilitatea utilizatorilor de a controla/dezactiva cookie-urile. Modul in care faceti acest lucru depinde de tipul de modul cookie.

Pentru a afla mai multe despre activarea/ dezactivarea sau stergerea cookie-urilor din browser puteti accesa aceasta pagina: http://www.allaboutcookies.org/

Unele browsere de navigare au functia "Nu urmari" care permite utilizatorilor sa nu fie urmariti in timpul navigarii. Blocarea cookie-urilor sau folosirea modului „Nu urmari” pot bloca anumite functionalitati de pe site.

Cum dezinstalez/sterg cookie-urile?

Dezactivarea cookie-urilor poate face dificila sau chiar impracticabila navigarea pe anumite site-uri web. De asemenea nu va mai puteti bucura de o experienta placuta de navigare si implicit de toate beneficiile oferite de catre website-ul respectiv.

Browserele actuale ofera posibilitatea utilizatorilor de a schimba setarile cu privire la cookie-uri. Acestea se regasesc de regula in meniul "Ajutor", "Optiuni" sau "Preferinte" din cadrul browsere-lor.

Linkuri și informații suplimentare utile

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, recomandăm următoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies

Garantie

Pentru acele produsele care beneficiaza de garantie, veti primi la livrare un certificat de garantie. Garantia produselor achizitionate de la partenerii Maribelle este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al acestuia.

Comunicari sigure

Nu solicitam Utilizatorilor (Clienti sau Parteneri) prin niciun mijloc de comunicare, altul decat formularele din prezentul site, informatii referitoare la date confidentiale, conturi/ carduri bancare sau parole personale.

Utilizatorii (Clienti sau Parteneri) isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal sau confidentiale.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu cauzat de terti, cauzat Utilizatorilor (Clienti sau Parteneri) in situatia in care acestia ar pretinde ca reprezinta interesele Maribelle.

Va incurajam sa ne informati asupra unor astfel de tentative, in orice situatie, folosind datele noastre de contact.

Orice Utilizator (Client sau Partener) care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

Toate comunicarile realizate de catre site-ul Maribelle in raport cu Utilizatorii sai, realizate prin mijloace electronice vor contine datele de identificare si contact ale expeditorului la data transmiterii continutului, pentru asigurarea trasabilitatii.

Litigii, Sesizari, Reclamatii

Clientii si Partenerii site-ului www.maribelle.ro , dupa inregistrarea unui cont si acceptarea sectiunii “Termeni si Conditii”, prin accesarea si expedierea oricarei comunicari (prin mail sau telefon), se declara de acord cu toate prevederile din "Termeni si conditii".

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Clienti/Parteneri si Maribelle (Mazilu Elena Carmen PFA), se va rezolva pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, conflictul va fi solutionat de catre instantele competente, conform prevederilor legale aplicabile.

In situatia in care doriti sa faceti o sesizare sau reclamatie, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0773.990.355, sau trimiteti un mail la adresa contact@maribelle.ro. Va rugam sa completati formularul de sesizari (descarcati aici) si sa il transmiteti catre noi pentru a intelege natura sesizarii/reclamatiei si a dispune masurile potrivite pentru solutionarea acesteia.

Despre solutionarea litigiilor pentru cumpărăturile on-line:  link spre platforma SQL

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului fara notificare prealabila a Clientilor.

Nu suntem responsabili pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Contact si alte informatii

Pentru intrebari privind produsele, serviciile, comenzi, sugestii sau cereri de colaborare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0773.990.355, sau prin e-mail la contact@maribelle.ro.

Produs adaugat in lista de dorinte