Bun venit,

Te intampinam cu bucurie si afectiune si vrem sa stii, de la bun inceput, ca in spatele site-ului Maribelle.ro este o echipa de oameni pasionati, corecti si muncitori, care servesc cele mai inalte valori si lucreaza mereu pentru a selecta lucrari frumoase si produse sanatoase, astfel incat tu sa castigi timp si sa te bucuri de viata.

Valorile noastre sunt: frumusete, calitate, autenticitate, sustenabilitate, noblete, loialitate si intelepciune, de aceea logo-ul Maribelle este Lebada (citeste mai multe despre simbolistica lebedei aici).

Scopul nostru este sa promovam valorile in care credem, tara in care traim, artistii, artizanii si producatorii romani, dar si un stil de viata sanatos si sustenabil.

Pe Maribelle.ro vei gasi selectia noastra de produse pregatite pentru trupul, mintea si sufletul tau.

Desi platforma este construita sub forma unui marketplace, ne rezervam dreptul de a selecta acei artisti, furnizori sau producatori care sunt aliniati cu valorile si crezurile noastre.

Te invitam asadar in calitate de cumparator sa explorezi categoriile prezente pe site, sau in calitate de viitor furnizor, sa ne scrii pentru a gasi impreuna cel mai optim mod de lucru.

P.S : Suntem la inceput de drum si lucram continuu pentru popularea site-ului, te invitam sa revii din cand in cand pe platforma pentru a descoperi noile produse.

Cu drag,
Echipa Maribelle

Produs adaugat in lista de dorinte