Maribelle.ro este o platforma de tip marketplace, ceea ce inseamna ca produsele comandate de dvs. pe site vor fi expediate de catre parteneri, din mai multe locatii, in functie de categoriile de produse comandate. Costul si conditiile de livrare sunt afisate pe pagina produsului.

Daca intr-o comanda aveti produse din diverse categorii, acestea vor fi livrate separat catre curierii cu care avem contract, ceea ce poate mari semnificativ costul livrarii. Daca timpul va permite sa asteptati cateva zile in plus, putem gasi impreuna o solutie cat mai avantajoasa pentru livrare.

De asemenea, in cazul platii la livrare, se aplica costul de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei. Daca plata a fost efectuata online la plasarea comenzii, aceasta taxa nu se aplica.

Daca ati comandat unul sau mai multe produse care nu corespund asteptarilor dvs, aveti urmatoarele optiuni:
-Returnarea produsului, cu plata costului de transport retur
-Inlocuirea produsului cu altul de acceasi valoare  
Potrivit OUG nr 34/2014, aveti dreptul sa returnati unul sau mai multe produse achizitionate în termen de maxim 14 zile de la ziua în care ati intrat in in posesia bunurilor.
In aceasta situatie, va fi necesar sa completati formularul de retur(vedeti un model aici), pe care va rugam sa ni-l transmiteti pe adresa contact@maribelle.ro.
Costurile de transport retur al produselor vor fi suportate de dvs.

Vom rambursa suma aferenta produsului returnat in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii dvs. si primirea produsului returnat.
Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
- pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
- pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs/iTransfer/ Card bancar- prin virament bancar;

Costul de returnare al bunurilor vor fi suportate de catre dvs. iar bunurile vor fi ambalate astfel incat sa nu existe riscul deteriorarii si imprastierii accidentale la transport.

Descarca aici formularul de retur

Puteti solicita inlocuirea sau returnarea bunurilor ce nu corespund comenzii dvs. (alt gramaj, alt produs decat cel comandat), care au fost expediate gresit din eroare, caz in care costurile de transport vor fi suportate de noi.
Nu se asigura dreptul de retragere pentru bunuri care au fost desigilate, al caror ambalaj a fost deteriorat de catre cumparator, respectiv alte bunuri care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

Produs adaugat in lista de dorinte